acatiste_actualizate_leu_euroRitmul greoi în care se adună banii pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului i-a determinat pe managerii de la BOR să schimbe reţeta financiară. Astfel, începând cu luna viitoare, preţul acatistelor va fi actualizat zilnic, în funcţie de cursul leu-euro al BNR.

„Românii, după ce că dau bani puţini pentru Catedrala Neamului, îi mai dau şi în lei, nu în euro. Noi pierdem bani în fiecare zi din cauză că leul scade în raport cu euro. Viitorul este euro, nu leul, e un demers firesc din partea noastră. Suntem capitalişti, până la urmă”, a explicat Patriarhul Daniel, CEO la BOR.

O altă măsură menită să crească veniturile BOR este importul de acatiste din Bulgaria, unde sunt mult mai ieftine, a adăugat Preafericitul Daniel. „Am semnat un parteneriat cu mai-marii bisericii vecine, să primim acatiste din Bulgaria. Vor fi cumpărate la preţuri de Bulgaria, care sunt mai mici, şi vândute credincioşilor la preţuri de România”, a detaliat Patriarhul Daniel.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 16.11.2012 17:14 Social

National Cinematografic