Mai mulți elevi din București au avut parte în această dimineață de o surpriză cât se poate de plăcută. Când au ajuns la școală au descoperit că dezvoltatorii imobiliari au profitat de imobilulul nefolosit și l-au transformat într-un mall de dimensiuni medii, atât de necesar pentru locuitorii din zonă. 

cumparaturi_mall.jpg

„Laboratorul de chimie este acum Food-Court-ul iar în cel de fizică s-a amenajat un cinematograf. Parcarea a fost făcută peste terenul de fotbal, sala de sport este acum un Altex”, a povestit un elev cu ce surprize s-a confruntat când a ajuns la școală. Acesta spune că și-a văzut și mare parte din profesori vânzând pantofi de damă, „că oricum se plătește mai bine și chiar și ciubucurile sunt mai mari”.

Elevii apreciază transformarea, spunând că acum este o adevărată plăcere să vii la școală. „Singura neplăcere e că nu se mai poate fuma la budă, ai de mers aproape jumătate de kilometru până să ajungi la locul de fumat. Atlfel, e ideal locul, că are parcare și nu mai blochează părinții strada când ne aduc dimineață și ne lasă aici”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 16.01.2017 10:32 Social

National Cinematografic