Au urmăriți toată noaptea de către forțele de ordine și în cele din urmă nu au mai cedat stresului și goanei. Polițiștii care s-au făcut vinovați de arestarea fiului domnului Sile Cămătaru s-au predat în această dimineață Poliției Capitalei.

politisti-generic-spate.jpg

„Vorbim de o abatere extrem de gravă și vor fi sancționați cu cea mai severă pedeapsă posibilă. Le vom tăia pensia și sporurile, asta e, să facă poliție pe banii lor dacă mai vor”, a declarat șeful IGP generalul Montequila Buzoianu. Totodată poliția a cerut scuze lumii interlope pentru incidentul creat.

Fiul domnului Sile Cămătaru a ajuns acasă în siguranță și așteptat în prag de tigrul familiei, care nu-și mai găsea locul simțind cu suflețelul lui că stăpânul e în pericol. Maimuța Cici, în schimb, tot scârboasă, a aruncat cu o coajă de banană pe mașină.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 17.12.2019 11:38 Social

National Cinematografic