Un studiu efectuat pe tranzacțiile clienților Revolut arată că 90% din clienți trimit doar gifuri cu bani, dar nu și bani, pentru că sunt săraci și nu au bani. Foarte mulți și-au făcut Revolut ca să primească 50 de lei de la Revolut, pe care i-au cheltuit în Vamă, sau la automatul cu sandvișuri din corporație.gifuri_revolut.jpg

Clienții sunt mulțumiți de feature-urile aplicației, dar cer mai multe gifuri cu bani, pentru că numărul lor e limitat și s-au plictisit repede să trimită aceleași gifuri.

”De câte ori n-am luat țeapă. Aud notificarea că mi-a intrat ceva în Revolut, intru și ce să vezi? Iar gif-uri”, spune Marian, din Berceni, utilizator Revolut.

De altfel, Revolut este descrisă de români drept ”aplicația aia de trimis gif-uri” și nu ”aplicația aceea de banking”, tipic pentru niște săraci.

Cei care au Revolut Metal cer gif-uri speciale doar pentru ei: ”Pentru ce mi-am făcut Revolut Metal, dacă nu vede săracul ăla? Să fie un gif cu aur, frate, să priceapă că l-a primit de la un barosan”, spune Robert Acrișor, deținător Revolut Metal.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 19.09.2019 10:33 Social

National Cinematografic