Iată că lumea nu este plină doar de atei, oameni fără suflet și musulmani puși pe scandal. Mai există și oameni ca Marcel Constantin, un român care este, totodată, și bețiv și un foarte minuțios cercetător al Bibliei. Și când a aflat de cuvântul Domnului, acesta s-a bucurat!

iisus_bere.jpg

„Iisus a făcut multe minuni la viața lui, a vindecat leproși, a înviat oameni din morți, a mers pe apă, a hrănit sute de persoane doar cucâte pâini și pești și a fost singurul om cu credință în Dumnezeu care s-a enervat că se face comerț pe treptele bisericii. Dar cea mai mare minune a lui a fost că a transformat apa în vin, cum nimeni n-a mai reușit de atunci încoace”, a mărturisit Marcel Constantin.

Și iată, credința lui a fost răspplătită, cum l-a primit pe Iisus în inima lui, Iisus nu a rămas dator și în doar câteva minute l-a făcut mangă pe român, acesta transformându-se complet: acum este un om voios, zâmbește tot timpul, are chef de vorbă, e pus pe glume, îl interesează politica, exact cum s-ar comporta un om beat muci avânt în vedere că Marcel continuă să trăiască în România. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 11.11.2018 09:25 Social

National Cinematografic