Scene de groază pe străzile Bucureştiului! În urmă cu câteva ore, o gorilă înaltă de 30 de metri a evadat din curtea lui Nuţu Cămătaru, făcând ravagii prin Sectorul 5 şi zona centrală înainte de a se căţăra pe Sky Tower, cea mai înaltă clădire din oraş.

kingkong_in_bucuresti.jpg
În prezent, câteva elicoptere ale Poliţiei încearcă să tranchilizeze gorila şi să o dea jos de pe zgârie-norul din Floreasca, transmit surse de la faţa locului. Situaţia e însă îngreunată de faptul că, undeva pe drum, maimuţa antropoidă s-a îndrăgostit de Gina Pistol şi o ţine ostatică.

Nuţu Cămătaru susţine că are toate actele pentru simianul gigant, pe care l-ar fi obţinut de pe o insulă necartografiată din Pacific. "Îl cheamă Kong, e blând, nu muşcă, nu se dă la om. Nu ştiu ce l-a apucat, probabil l-au întărâtat ăştia cu elicopterele lor", a precizat interlopul.

Primele cercetări arată că gorila de 30 de metri ar fi scăpat printr-o gaură de 40 de metri în gardul de 50 de metri al vilei lui Nuţu din cartierul Ferentari, gaură pe care acesta a promis că o va astupa imediat ce încasează o datorie de la un prieten.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 19.09.2019 16:39 Monden

National Cinematografic