Femeile suferă de anxietate şi depresie de două ori mai mult decât bărbaţii şi, din acest motiv, sunt mai predispuse să recurgă la consumul de alcool, explică dr. Andreea Nester, medic specialist psihiatru în cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi, comentând datele din cel mai recent studiu al National Center for Health Statistics. 

femei-betive.jpg

Specialiștii avertizează că riscăm să cădem într-o spirală a depresiei și anxietății cu toții, pentru că la cât beau femeile e posibil să rămânem fără băutură și să devenim și noi la fel de deprimați. „România este proiectată să susțină maxim 12 milioane de bețivi. Dacă vrem să bem cu toții indiferent de sex e nevoie de investiții în infrastructura de vii, butoaie, cazane și transport până la birt, singura soluție fiind accesarea de fonduri nerambursabile din Rusia”, a declarat bețivul Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 16.11.2018 20:01 Monden

National Cinematografic