Curtea lui Nuţu Cămătaru e doar începutul! În urma unui pont anonim, Jandarmeria a descins în această dimineaţă la adresa unui interlop din cartierul bucureştean Băneasa, unde au fost găsite chiar mai multe animale exotice.

jandarmi_la_zoo_baneasa.jpg
"Din primele cercetări, se pare că spaţiul îngrădit aparţine unui anume Zoo din Băneasa. Acesta nu s-a sfiit să-şi scrie numele pe poartă şi să se laude cu animalele pe care le deţinea", spune maiorul Marcel, care a condus intervenţia.

Presupusul clan al lui "Zoo" din nordul Capitalei avea în curte nu doar maimuţe, lei şi cămile, ci şi un tigru siberian, un şarpe boa şi numeroşi dihori. "Nu vreau să ştiu ce le făcea oamenilor care aveau să-i dea bani. Cât ne-am aflat acolo sub acoperire, au intrat zeci de datornici, mulţi dintre ei copii", adaugă reprezentantul autorităţilor.

"Probabil are relaţii foarte sus-puse. De câte ori ridicam animalele acestui Zoo din Băneasa, ni se spunea de la centru să le ducem înapoi", precizează un jandarm.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 18.09.2019 16:04 Monden

National Cinematografic