Evenimente misterioase pe piaţa fast-foodului din România! Cel mai nou produs McDonald's, hamhamburgerul, a fost retras de pe piaţă din senin, fără nicio explicaţie din partea lanţului de restaurante.

canva-happy-man-eating-burger-MADas7ysBbA.jpg
"Cifrele arătau chiar OK. S-au vândut peste un milion de hamhamburgeri în doar câteva luni. Probabil e o mişcare tactică, parte dintr-o strategie mai amplă. Nu-mi imaginez că ar putea fi ceva în neregulă cu reţeta", spune Decebal Popescu, analist culinar.

"Aww, man, de ce au scos hamhamburgerul? Nu ştiu ce puneau în el dar era mult mai fraged decât hamburgerul clasic", se plânge Marcel Nguyen, client fidel, mieunând după produsul său preferat.

De-a lungul timpului, şi alte sandvişuri de succes au dispărut fără urmă, unele chiar pe propriile patru picioare, din bucătăriile diferitelor lanţuri fast-food.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 18.09.2019 12:41 Monden

National Cinematografic