Dacă mai existau români care credeau că Traian Băsescu nu a turnat la Securitate, acum sigur nu mai e cazul. Absolut toată lumea s-a convins că Băse a turnat după ce Antena 3 a oferit dovadă supremă: Mircea Badea și Mihai Gâdea l-au pupat azi în cur pe Băsescu cum doar pe Dan Voiculescu l-au mai pupat.

basescu_badea_gadea_turnator.jpg ”Cine ar fi crezut că și Traian Băsescu este o victimă a sistemului securist condus de Coldea și Iohannis?”, s-a minunat azi Mircea Badea. ”Da, Mircea, e uimitor să aflăm că și Traian Băsescu a fost «domn profesor», chiar nu părea genul. Statul paralel chiar nu are rușine!”, l-a completat imediat Mihai Gâdea.

Mai mult decât atât, Mircea Badea și-a comandat un bust al fundului lui Băsescu, pe care vrea să-l pună în dormitor, alături de cel al lui Dan Voiculescu. Dar nici Mihai Gâdea n-a pierdut timpul degeaba și s-a apucat deja să caute bilete de avion, ca să-și petreacă revelionul undeva în afara țării, ”alături de cei doi domni profesori ai inimii mele”, după cum s-a exprimat.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 20.09.2019 18:43 Politic

National Cinematografic