Veşti bune pentru Laura Codruţa Kövesi! Reprezentanta României e din ce în ce mai aproape de funcţia de procuror UE, după ce candidatura ei a fost validată de Consiliul UE şi Comisia UE.

kovesi_ue_birocratie.jpg

Potrivit specialiştilor în drept european, Kövesi mai trebuie să fie audiată de Congresul UE, Congregaţia UE şi Conclavul UE, înainte de a fi supusă judecăţii Colocviului UE şi de a trece prin furcile caudine ale Confreriei UE.

Următorii paşi, dacă Kövesi va fi validată şi de Comitetul UE, sunt votul în Curtea UE, o reuniune a Conciliabulului UE urmată de Cocteilul UE, iar Cenaclul UE va stabili imnul pe 2019 al Parchetului UE înainte de a-l înainta spre aprobare Consfătuirii UE, care va beneficia de binecuvântarea Sinodului UE.

"În anumite situaţii obişnuiam să solicităm şi o opinie de la Staborul UE, dar mulţi consideră că e o formalitate inutilă", adaugă Jean-Franz Pimmelfuss, membru al Divanului UE.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 19.09.2019 15:45 Politic

National Cinematografic