Prin plecarea sa, Mihai Tudose a dat PSD-ului o lovitură mult mai dură decât își imaginează lumea. Aparent, fostul premier s-a ridicat de la masă și a părăsit partidul lui Dragnea fără să lase banii pentru consumație, ceea ce înseamnă o pagubă greu de acoperit chiar și pentru hoții din PSD. Vorbim de ordinul milioaneleor de euro, pentru că Tudose a deschis nota încă din anii ‘90, când a intrat în partid.

tudose_iesire_birt.jpg Fostul premier n-a plătit pentru băutura consumată de mai bine de 20 de ani, pentru că de fiecare dată a cerut ca totul ”să fie trecut pe nota PSD, că plătește partidul.” Cu gaura lăsată de Tudose, situația financiară a partidului este atât de gravă încât Darius Vâlcov a fost surprins în cimitir, săpând după bani, deși pământul încă este destul de înghețat.

Și cu toate că în fața partidului a fost postat Codrin Ștefănescu, într-o tentativă disperată de a speria creditorii, aceștia continuă să vină și să ceară banii pentru ce-a consumat Tudose în calitate de membru PSD. ”S-au adunat mii de caiete cu datoriile lui Tudose și acestea continuă să vină, ca într-un vis urât”, se plâng pesediștii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 30.01.2019 13:42 Politic

National Cinematografic